• 1403/07/07
برگزاری دوره دستیار بعنوان الگو، معلم و پژوهشگر 1403

دوره دستیار بعنوان الگو، معلم و پژوهشگر سال جاری به دوصورت حضوری و مجازی از شنبه 28 مهرماه الی چهارشنبه 2 آبان ماه  ( حضوری) و از 5 الی 8 آبان (مجازی) در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی جهت دستیاران جدیدالورود بالینی برگزار خواهد شد. در این دوره مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی ، دانشکده پزشکی، سازمان انتقال خون و پزشکی قانونی استان فارس با هم همکاری دارند.

مباحث آموزشی دوره مذکور شامل مطالب مربوط به آموزش پزشکی ( روشهای تدریس، ارزشیابی، مهارتهای ارتباطی)، پژوهش، خون و فراورده های خونی، استدلال بالینی، اخلاق پزشکی، پزشکی قانونی و هوش مصنوعی می باشد. بخش حضوری دوره در پنج روز کاری از ساعت 8 الی 30/15 در پنج گروه و بخش مجازی نیز بصورت آنلاین در پنج روز از ساعت 8 الی 12 برگزار خواهد شد. در پایان از مطالب آموزشی تدریس شده در دوره  جهت صدور گواهی آزمون گرفته  خواهد شد.

• گروه خبری : اخبار مرکز مطالعات